MENÜ

BİZ SİZİ ARAYALIM

GÜVENLİK KODU

BİZ SİZİ ARAYALIM

ORDU HAVALANDIRMA

08
HAZİRAN

2021

Ordu Havalandırma

Ordu Havalandırma

ORDU HAVALANDIRMA HİZMETİ OLARAK NELER YAPARIZ?

  • Spiral Galvaniz Hava Kanalı
  • Flanşlı Hava Kanalı İmalatı
  • Siyah Sac Hava Kanalı
  • Prizmatik Galvaniz Hava Kanalı
  • Prizmatik Paslanmaz Hava Kanalı
  • Gofraj Kaplama

Sipiral Galvaniz Hava kanalı, Flanşlı Hava Kanalı, Siyah Sac Hava Kanalı, Prizmatik Galvaniz Hava Kanalı, Prizmatik Paslanmaz Hava Kanalı ve Gofraj Kaplama hizmetleri imalattan montajına kadar firmamız tarafından uzman ekip ve kadromuzca müşteri memnuniyeti her zaman en üst seviyede tutarak sağlamaktayız.

Otel, AVM, Rezidans, Fabrika, Restoran, Mağaza, Gemilerdeki yaşam mahalleri ve hangarlarının havalandırılması vb..sektörlerde ihtiyaç duyulan Havalandırma, iklimlendirme, Toz veya Duman Tahliyesi, Filtrasyon ihtiyaçlarının, dünyaca kabul edilen SMACNA standartlarında yapılması amacıyla kalite ve güven esaslarını baz alarak imalat ve montajlaması yapılmaktadır. Müşteri memnuniyetini sürekli ön planda tutarak, tecrübeli ve uzman ekip ve kadromuzla çok kısa sürede müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaktayız. Yüksek standartlı, kaliteli imalat ve montaj, kaliteli malzeme kullanarak ileriki zamanlarda sorun yaşamamak için prensipli çalışmaktayız ve çevreye saygılı, kalite ve güven açısından müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlayacak hizmeti sunuyoruz. Hizmette güven, müşteri memnuniyeti, kalite, hız ve stabilite prensiplerine bağlı, etik değerleri olan, müşteri odaklı çözümlere önem veren, sosyal sorumluluk sahibi bir firma olmak ve %100 müşteri memnuniyetini sağlamaktayız.

Fabrikamızda ki İmalatlarımız ISO 9001 Kalite ve EN1856-1 Ürün satandartlarına göre üretilmektedir.  Baca sistemleri, Kanal Sistemleri, Menfez ve Cihaz grubu müşterilermizin ihtiyaçları doğrultusunda karşılıklı güven çerçevesinde projesinden imalatına ve montajına kadar kaliteli işçilik, zamanında teslim, yüksek teknoloji uzman ekip ve kadromuzca sağlanmaktadır.  

Lazerısı Mühendislik firması olarak havalandırma hizmetlerini Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin ve İstanbul bölgesinde aktif olarak hizmet vermektedir. İletişim için 444 77 53 kurumsal hattımızdan bize ulaşarak  yada iletişim sayfamızdan bize mesaj gönderebilir siniz.